PT: Mænd | Team Rosenkrantz Fitness - Odense

Få en veltrænet krop der skaber selvtillid, velvære og ser hamrende godt ud

Slut med slankekure, forbud og halvhjertede løsninger. Det er tid til at løse de virkelige problemer, der har holdt dig tilbage fra at nå dit mål. Book en intro-session hvor du får lagt en 'køreplan' for hvordan du når dit mål og får en kostguide der passer til 'køreplanen' og viser hvordan du navigerer mad-junglen, uden at skulle på endnu en kur.

"Jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag! Jeg er blevet stærkere i både ben og arme og har fået et helt nyt forhold til det at leve sundt."

Allan Schaldemann

Ku' det her godt være dig?


  • Du drømmer om at bytte 'ølmaven' ud med en fit og sund krop, men har svært ved at klare det på egen hånd.
  • Du har før prøvet både slankekure og træningsprogrammer, men oplever hurtigt at falde tilbage til udgangspunktet - eller værre.
  • Du vil gerne have sunde vaner, men orker ikke endnu en slankekur med kostplaner, madstress og forbudte madvarer.
  • Har en travl hverdag hvor det kan være svært at finde tiden, og ofte glemmer at prioritere dig selv og din egen sundhed.
  • Når vægten endelig går ned, føles det mere som held end forstand og det er ofte kun kortvarigt.

Eller sagt helt simpelt:

Du er klar til, at der skal 'ske noget', men føler dig overvældet ved tanken om at klare det på egen hånd.

Det vil du få ud af et forløb hos Team Rosenkrantz:


  • Effektiv træning der vil hjælpe med at smide uønsket kropsvægt og opnå en stærk, trænet og markeret figur.
  • Opdag hvordan du kan spise dig mæt hver dag eller drikke en øl - uden dårlig samvittighed.
  • Lær hvordan du "omprogrammerer" din hjerne og bygger stærke rutiner, der gør kost og træning til en naturlig del af din hverdag.
  • En simpel metode til at opnå bedre resultater ved at træne mindre. 
  • Lær at opbygge simple rutiner, der forvandler sure pligter til sunde vaner, og gør det legende let at vedligeholde dine resultater.

Se hvad mine klienter siger

5 ud af 5 

"Jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter"

"Forløbet har været utrolig positivt, og jeg har fået langt mere energi og overskud. Min selvtillid er virkelig vokset, og jeg tror langt mere på mine handlinger og mig selv nu, end jeg gjorde før. Der er sket en kæmpe udvikling, og selvom jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter på et halvt år, er den største forandring alligevel kommet indefra. Og det er dét, der betyder noget for mig."

- Karina Madsen, 33 år

"Træningen var skræddersyet til mig og mine behov"

”Et træningsforløb hos Jens Rosenkrantz og hans trænere er meget mere end bare et standardforløb! Træningen var skræddersyet til mig og mine behov, og der blev lyttet til mine ønsker. Det var ikke bare ”mit forløb” – min træner tog ansvar og samarbejdede med mig hele vejen igennem. Det var fantastisk! Jeg kan ikke forestille mig, at nogen tager fra et træningsforløb hos Jens Rosenkrantz og ikke har udviklet sig.”

- Maiken Monrad-Jensen, 26 år

"Jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag!"

”Efter at have været månedens forløb hos Jens Rosenkrantz og hans træner Kristian, har jeg fået en langt større glæde ved at træne! Et af fokuspunkterne i min træning var min ryg, da jeg har rygproblemer og smerter i min lænd. Smerterne er ikke gået væk efter forløbet, men de er virkelig blevet minimeret – og jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag! Jeg er også blevet stærkere i både ben og arme og har fået et helt nyt forhold til det at leve sundt.”

- Allan Schaldemann, 46 år

Her er hvad et forløb hos mig indeholder

Forløbet foregår online, men er personligt og nærværende hele vejen igennem. Du får tilknyttet en fast træner fra mit team, som udarbejder en individuel kost- og træningsstrategi, har ugentlige 1:1-videokald med dig og altid er tilgængelig på chat hele vejen igennem. På den måde får du samme støtte og motivation, som du ville få ansigt til ansigt - bare langt mere fleksibelt og økonomisk tilgængeligt.

Skræddersyet træningsprogram

Træningsprogram sammensat af øvelser der kan udføres uanset dit niveau, og som er tilpasset lige netop dig, dine mål og dine udfordringer. Du vil få adgang til videogennemgang af hver øvelse.

Koststrategi som matcher dit liv

Du får en koststrategi som matcher dit liv og hverdag. Du lærer hvordan du lever sundt, uden at følge en stram kur eller kostplan hvor alt er forbudt. I stedet får du en nem, fleksibel og langtidsholdbar strategi.

1:1 coaching kald og support

1:1 coaching over videokald hver uge, der sikrer at du yder dit bedste, træner korrekt og får fuldt udbytte af hver eneste træning.

Vaner og mindset

Få forvandlet sure pligter til sjove og gode vaner og få indarbejdet kost, søvn og træning som naturlige gode vaner i din hverdag.

Adgang til træningsapp

Du tjekker dagligt dine vaner og udvikling ind i en app og laver små opgaver, så vi dag for dag kan se, hvordan det går, både fysisk og mentalt. 

Support 24/7

Vi følger din udvikling tæt, og sørger for at holde dig til ilden. Du vil altid kunne få fat i din træner gennem chat og videoopkald, og vi vil have ugentlige check ups for at sikre at du har fremgang.

Sidst men ikke mindst:

Forløbet vil blive 100% skræddersyet til dig, din hverdag og dit unikke behov.

Ikke hvilken som helst træner (heldigvis da)

Det er nu engang bedst med en der har walked the walk - og det har jeg.

Jeg har tilbragt min hverdag i fitnessbranchen siden jeg som 18-årig begyndte at styrketræning og har på egen krop mærket hvilke forandring et ordentligt træningsforløb kan gøre.

Jeg har i min professionelle kariere indenfor fitness været daglig leder af 5 forskellige fitnesscentre på samme tid - samtidig med, at jeg arbejdede på fuld tid som personlig træner.

Jeg tog beslutningen om at blive selvstændig i 2019 og har ikke kigget tilbage siden. I dag har jeg hjulpet hundredvis af klienter med at nå deres drømmeform og har et mindre hold af personlige trænere på mit hold, som alle brænder for at hjælpe dig med at forvandle din krop.

Vil du se om det er noget for dig?

Lige nu kan du få et gavekort på -83% til en intro-session bestående af:

Dybdegående konsultation hvor vi danner os et overblik over din nuværende situation og sætter realistiske mål.

Ud fra dine mål vil vi lave en 'køreplan' for hvordan du hurtigst muligt opnår dine ønskede mål.

Kostguide, der passer til din 'køreplan' og viser hvordan du navigerer mad-junglen, uden at skulle på endnu en kur.

Efter intro-sessionen kan du frit vælge om du ønsker at implementere 'køreplanen' på egen hånd eller starte i et personligt træningsforløb hos os.


Din investering for en intro-session:

Normalpris: 597,-

Din pris: 97,-

OBS: Dette tilbud gælder kun så længe jeg har plads i kalenderen, og fordeles efter først til mølle princippet.

Islandsgade 12

5000 Odense C

Telefon: 29 85 34 65
Mail: info@jensrosenkrantz.dk