PT: Mænd – tak | Team Rosenkrantz Fitness - Odense

Book tid til din intro-session

Brug kalenderen herunder for at vælge hvornår du ønsker at afholde din konsultation. Vælg et tidspunkt hvor du har mulighed for at være foran en computer.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

Se hvad mine klienter siger

5 ud af 5 

"Jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter"

"Forløbet har været utrolig positivt, og jeg har fået langt mere energi og overskud. Min selvtillid er virkelig vokset, og jeg tror langt mere på mine handlinger og mig selv nu, end jeg gjorde før. Der er sket en kæmpe udvikling, og selvom jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter på et halvt år, er den største forandring alligevel kommet indefra. Og det er dét, der betyder noget for mig."

- Karina Madsen, 33 år

"Træningen var skræddersyet til mig og mine behov"

”Et træningsforløb hos Jens Rosenkrantz og hans trænere er meget mere end bare et standardforløb! Træningen var skræddersyet til mig og mine behov, og der blev lyttet til mine ønsker. Det var ikke bare ”mit forløb” – min træner tog ansvar og samarbejdede med mig hele vejen igennem. Det var fantastisk! Jeg kan ikke forestille mig, at nogen tager fra et træningsforløb hos Jens Rosenkrantz og ikke har udviklet sig.”

- Maiken Monrad-Jensen, 26 år

"Jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag!"

”Efter at have været månedens forløb hos Jens Rosenkrantz og hans træner Kristian, har jeg fået en langt større glæde ved at træne! Et af fokuspunkterne i min træning var min ryg, da jeg har rygproblemer og smerter i min lænd. Smerterne er ikke gået væk efter forløbet, men de er virkelig blevet minimeret – og jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag! Jeg er også blevet stærkere i både ben og arme og har fået et helt nyt forhold til det at leve sundt.”

- Allan Schaldemann, 46 år

Islandsgade 12

5000 Odense C

Telefon: 29 85 34 65
Mail: info@jensrosenkrantz.dk