PT Online Kvinder: LP | Team Rosenkrantz Fitness - Odense

Opnå en slank og trimmet krop med et online træningsforløb, hvor intet mad er forbudt

Book en intro-session til kun 97 kr. og find ud af om vi er det rette match for dig. Under intro-sessionen får du:

 • Dybdegående konsultation om din situation og mål
 • Planlægning af hvad der skal til for at nå dit mål
 • Kostguide der hjælper dig med at navigere madjunglen (værdi 395,-)

Din pris: 97 kr. (normalpris 597 kr.)

"Jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter på et halvt år"

- Karina Madsen

Udfyld formularen for at blive kontaktet 

Vi tager vores arbejde seriøst, og sætter tid af til at forberede og afholde din prøvetime. Derfor forventer vi også, at din henvendelse er seriøs og at du er parat og motiveret til at nå dit mål. Er du det, glæder vi os til at tale med dig.

Ku' det her godt være dig?


 • Du er ikke tilfreds med hvordan din krop og sunhedsniveau er i dag og drømmer om at tage kontrollen over din krop tilbage.
 • Du har før prøvet både slankekure og træningsprogrammer, men oplever hurtigt at falde tilbage til udgangspunktet - eller værre.
 • Når vægten endelig går ned, føles det mere som held end forstand og det er ofte kun kortvarigt.
 • Du vil gerne have sunde vaner, men orker simpelthen ikke endnu en slankekur med kostplaner, madstress og forbudte madvarer.
 • Du føler dig forvirret og overrumplet, af de mange modstridende kost- og træningsråd og savner en, der kan skære alt det unødvendige fra og vise dig vejen.

Eller sagt helt simpelt:

Du er klar til, at der skal 'ske noget', men føler dig overvældet ved tanken om at klare det på egen hånd.

I så fald er et online forløb hos Team Rosenkrantz Fitness det helt rigtige valg for dig.

Vores filosofi er meget enkel. Vi tror ikke på kostplaner, forbudte madvarer og stramme slankekure. I bedste fald vil de kun give et midlertidigt resultat, som hurtigt forsvinder, så snart du ikke kan holde tanken om at leve på en juice-kur resten af livet ud.

I stedet fokuserer vi på at hjælpe dig med at finde balancen og skabe en vedvarende forandring der kan vare ved, så du kan have sunde vaner og leve sundt, uden at give afkald på din yndlingsmad, selvforkælelse eller familiehygge foran flimmeren.

Det gør vi gennem 1:1 coaching som ændrer dine dårlige vaner og erstatter dem med nye sunde tankemønstre og vaner, som passer ind i din hverdag og føles helt naturligt for dig.

Det vil du få ud af et forløb hos Team Rosenkrantz:


 • Effektiv træning der vil hjælpe med at smide uønsket kropsvægt, opnå en slank figur og slippe af med "vinke-dellen" under armen.
 • Lær hvordan du undgår hverdagsfælderne som giver tilbagefald og forårsager rutsjebanevægt der svinger op og ned.
 • Hvordan du sagtens kan give dig selv plads til at spise usundt eller forkæle dig selv af og til, uden at ødelægge dine resultater.
 • Bliv vejledt i hvordan du sammensætter sund og lækker mad (uden at leve af kedelig slankemad eller spise noget andet end resten af familien)
 • Lær at opbygge simple rutiner, der forvandler sure pligter til sunde vaner, og gør det legende let at holde dine resultater.

"Jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter"

"Forløbet har været utrolig positivt, og jeg har fået langt mere energi og overskud. Min selvtillid er virkelig vokset, og jeg tror langt mere på mine handlinger og mig selv nu, end jeg gjorde før. Der er sket en kæmpe udvikling, og selvom jeg har tabt over 17 kilo og mere end 57 centimeter på et halvt år, er den største forandring alligevel kommet indefra. Og det er dét, der betyder noget for mig."

- Karina Madsen, 33 år

"Træningen var skræddersyet til mig og mine behov"

”Et træningsforløb hos Jens Rosenkrantz og hans trænere er meget mere end bare et standardforløb! Træningen var skræddersyet til mig og mine behov, og der blev lyttet til mine ønsker. Det var ikke bare ”mit forløb” – min træner tog ansvar og samarbejdede med mig hele vejen igennem. Det var fantastisk! Jeg kan ikke forestille mig, at nogen tager fra et træningsforløb hos Jens Rosenkrantz og ikke har udviklet sig.”

- Maiken Monrad-Jensen, 26 år

"Jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag!"

”Efter at have været månedens forløb hos Jens Rosenkrantz og hans træner Kristian, har jeg fået en langt større glæde ved at træne! Et af fokuspunkterne i min træning var min ryg, da jeg har rygproblemer og smerter i min lænd. Smerterne er ikke gået væk efter forløbet, men de er virkelig blevet minimeret – og jeg kan mærke en kæmpe forskel i min hverdag! Jeg er også blevet stærkere i både ben og arme og har fået et helt nyt forhold til det at leve sundt.”

- Allan Schaldemann, 46 år

Her er hvad et træningsforløb hos Team Rosenkrantz indeholder

Forløbet foregår online, men er personligt og nærværende hele vejen igennem. Du får tilknyttet en fast træner fra mit team, som udarbejder en individuel kost- og træningsstrategi, har ugentlige 1:1-videokald med dig og altid er tilgængelig på chat hele vejen igennem. På den måde får du samme støtte og motivation, som du ville få ansigt til ansigt - bare langt mere fleksibelt og økonomisk tilgængeligt.

Skræddersyet træningsprogram

Træningsprogram sammensat af øvelser der kan udføres uanset dit niveau, og som er tilpasset lige netop dig, dine mål og dine udfordringer. Du vil få adgang til videogennemgang af hver øvelse.

Koststrategi som matcher dit liv

Du får en koststrategi som matcher dit liv og hverdag. Du lærer hvordan du lever sundt, uden at følge en stram kur eller kostplan hvor alt er forbudt. I stedet får du en nem, fleksibel og langtidsholdbar strategi.

1:1 coaching

Du får naturligvis den samme støtte og support som du ville få ansigt til ansigt. Hvis du har et problem undervejs, eller mangler motivation, er vi her for at samle dig op igen.

Vaner og mindset

Vi hjælper dig med at forvandle sure pligter til sjove og gode vaner, og hjælper dig med at få indarbejdet kost, søvn og træning som naturlige gode vaner i din hverdag.

Adgang til træningsapp

Du tjekker dagligt dine vaner og udvikling ind i en app og laver små opgaver, så vi dag for dag kan se, hvordan det går, både fysisk og mentalt. 

Opfølgning og support

Vi følger din udvikling tæt, og sørger for at holde dig til ilden. Du vil altid kunne få fat i din træner gennem chat og videoopkald, og vi vil have ugentlige check ups for at sikre at du har fremgang.

Ofte stillede spørgsmål

Er det offline eller online?

Dit forløb foregår online, hvor du tilknyttes en personlig træner som du har tæt kontakt med hele vejen. 

Din træner er involveret i din udvikling og coacher dig gennem de udfordringer der måtte opstå undervejs.

 

Hvad koster et forløb?

Det korte svar er: det ved vi ikke før vi kender dine behov.

Det lidt længere svar er: Vi har ingen chance for at vide hvad dit forløb vil koste, da vi ikke kan vide hvad vi skal tilbyde dig før vi har snakket med dig og hørt om dine behov.

Nogle har brug for meget 1:1 støtte og coaching mens andre er mere selvkørende. Dit forløb tilpasses til lige netop dig og dit behov.

Eftersom vi endnu ikke kender dig og dine behov, kan vi ikke vide hvad, der passer til dig eller hvad vi skal tilbyde dig.

Netop derfor gør vi det på denne måde, hvor vi starter med en intro-session hvor vi lærer hinanden at kende og sætter tid af til at gå i dybden med hvad du har brug for og hvordan du bedst når dit mål.

Skal jeg følge en kostplan?

Nej. Formålet med dit forløb er at du lærer hvordan du opbygger sunde vaner, som føles naturlige for dig at følge. Vi lærer dig selvfølgelig hvordan du spiser sundt, hvordan du beregner kalorier, osv. Men vi fortæller dig ikke hvad du skal have at spise præcis mandag kl. 18.15.

Det er vigtigt for os at du når en vedvarende forandring i dit liv. Det gør man ikke ved at følge en kostplan. For så snart forløbet - og kostplanen - slutter, så risikerer du at ryge tilbage til de gamle vaner. Derfor er vores fokus at gøre sunde vaner, så naturlige som mulige for dig, så du opnår en livsstil du kan holde på den lange bane.

Skal jeg træne i et træningscenter?

Nej, ikke hvis du ikke har lyst eller mulighed for det. Vi kan lære dig at træne lige præcis hvor du vil - derhjemme, i et træningscenter eller udendørs hvis du foretrækker det.

 

Er der en træner med hele vejen?

Ja. Her får du ikke bare stukket et træningsprogram og en kostplan i hånden og bliver ønsket held og lykke.

Du får tilknyttet en fast personlig træner som er med dig hele vejen. Du har 1:1 coaching, 24/7 support og adgang til din træner.

 

Hvor meget tid skal jeg bruge om ugen?

Det er enormt individuelt. De fleste af vores klienter træner 2-4 gange om ugen af 40-60 minutter af gangen. 

Selvom træningen er vigtig, så er det i ændringen af dine vaner at forvandlingen sker. Derfor skal du ikke hænge dig så meget i hvor lang tid du skal bruge på at træne. Vi skal nok sørge for at tilpasse dit forløb, så det passer til din hverdag og skema. 

Hvem står bag Team Rosenkrantz Fitness?

Det er nu engang bedst med en der har walked the walk - og det har jeg.

Mit navn er Jens Rosenkrantz. Jeg har tilbragt min hverdag i fitnessbranchen siden jeg som 18-årig begyndte at styrketræning og har på egen krop mærket hvilke forandring et ordentligt træningsforløb kan gøre.

Jeg har i min professionelle kariere indenfor fitness været daglig leder af 5 forskellige fitnesscentre på samme tid - samtidig med, at jeg arbejdede på fuld tid som personlig træner.

Jeg tog beslutningen om at blive selvstændig i 2019 og har ikke kigget tilbage siden. I dag har jeg hjulpet hundredvis af klienter med at nå deres drømmeform og har et mindre hold af personlige trænere på mit hold, som alle brænder for at hjælpe dig med at forvandle din krop.

Vil du se om det er noget for dig?

Lige nu kan du få et gavekort på -83% til en intro-session bestående af:

1 times dybdegående konsultation hvor vi danner os et overblik over din nuværende situation og sætter realistiske mål.

Ud fra dine mål vil vi lave en 'køreplan' for hvordan du hurtigst muligt opnår dine ønskede mål.

Kostguide, der passer til din 'køreplan' og viser hvordan du navigerer mad-junglen, uden at skulle på endnu en kur (værdi 395,-)

Din investering for en intro-session:

Normalpris: 597,-

Din pris: 97,-

OBS: Dette tilbud gælder kun så længe jeg har plads i kalenderen, og fordeles efter først til mølle princippet.

Islandsgade 12

5000 Odense C

Telefon: 29 85 34 65
Mail: info@jensrosenkrantz.dk