Ny Virksomhedstræning white paper 2022 Team Rosenkrantz Fitness | Team Rosenkrantz Fitness - Odense

Få gratis fysioterapeutisk træning til din virksomhed


Puljen til forebyggelse af nedslidning på arbejdspladsen er åben, og du kan få del i den pulje. Men du skal skynde dig, for midlerne bliver revet væk!  Tryk på knappen herunder for at få del i vores white paper der omhandler fysioterapeutisk træning og hvordan du kan få det helt gratis til din virksomhed med tilskudspuljen.


Læs mere om os her eller slide direkte i bunden for at skrive dig op til vores whitepaper

Om os

Vi er en virksomhed, der arbejder med fysioterapi og personlig træning.

Vi er specialister i virksomhedstræning, og ser et kæmpe potentiale i at hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af sine medarbejdere før skaden sker

De fleste virksomheder kender til disse problemstillinger, og vi i Team Rosenkrantz står klar til at hjælpe jer hen imod at blive en sundhedsfremmende arbejdsplads

Om os
Vi er en virksomhed, der arbejder med fysioterapi og personlig træning.
Vi er specialister i virksomhedstræning, og ser et kæmpe potentiale i at hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af sine medarbejdere før skaden sker.
De fleste virksomheder kender til nedenstående problemstillinger, og vi i Team Rosenkrantz står klar til at hjælpe jer hen imod at blive en sundhedsfremmende arbejdsplads

Er I en virksomhed, der tænker på jeres medarbejders ve og vel og trivsel på arbejdspladsen?

Arbejdstilsynet har oprettet en pulje, hvor man som virksomhed kan søge tilskud til
sundhedsfremmende aktiviteter i form af fysisk træning. Puljen dækker 80% af vores træningsforløb, hvor egenbetalingen er de sidste 20%.
Hvis I vil have del af tilskudspuljen, så skal I være hurtige. Puljen forsvinder hurtigt, så skynd jer at kontakte os
.

15 minutters fysioterapeutisk træning

Vores virksomhedstræning er baseret på 15 minutters fysioterapeutisk træning, der er skræddersyet til din virksomhed og jeres behov/ønsker.
Vores forløb er specielt lavet til virksomheder, der skal hurtigt videre med dagen, og I vil derfor i forbindelse med træningen, hverken få sved på panden, skulle klæde om eller gå i bad. Vi kommer til jer og medbringer alt relevant træningsudstyr.

Sundhedsfremme på arbejdspladsen

Undersøgelser lavet af sundhedsstyrelsen viser, at træning på arbejdspladsen kan have en positiv effekt på psykisk og fysisk velvære.

Der er særligt fokus på, at styrketræning med fokus på korrekt udførte øvelser giver en positiv effekt og kan forbedre det generelle helbred og mindske træthed fra fysisk og stillesiddende arbejde.

Træning er derudover også med til at styrke det sociale sammenhold på arbejdspladsen, når man træner sammen samt støtter og motiverer hinanden. 

Her er der en kort video fra vores virksomhedskunde Lokalbolig

Ved os kan du få skræddersyet træning til din virksomhed. 

Vi anbefaler 15 minutters træning - 2 gange om ugen, hvor du kan træne i det tøj du er på arbejde i.
15 minutter er lige præcis det gyldne tal, for at undgå at blive helt svedig men hvor muskler og led stadig bliver aktiveret og er med til at forebygge arbejdskader. 

Vi kan sagtens lave træningen længere og vi kan sagtens være udenfor, hvis det er det i ønsker. Vores kunde Kompan som ses til venstre, ønskede at vi brugte deres egne redskaber udenfor og at de trænede 45 minutter i stedet.


Udfyld formularen og få vores whitepaper direkte i din indbakke