fbpx

BOOTCAMP KUN FOR MÆND

8 uger
12 mænd
16 træninger

Vi har netop åbnet op for bootcamps KUN FOR MÆND!

// Opstart i uge 11
Tirsdag og torsdag kl. 19-20 ved skovsøen, Fruens Bøge.

----------------
Hvad siger du til at smide et par corona-kilo, stramme kroppen op og få en or’nli’ omgang ekstra energi i hverdagen i selskab med de gæveste gutter fra Fyn?!

 • Få værktøjerne til at kickstarte den sunde livsstil
 • Omdan træning til en sjov og social aktivitet
 • For mænd i alle former og størrelser

Vil du ommøblere kroppen, øge din muskelmasse, højne dit energiniveau og møde en masse cool fyre, så klik herunder for at få en afklarende samtale med en af vores trænere.

"Et super godt og motiverende forløb hos Jens. Han ser altid muligheder frem for begrænsninger og er altid positiv. Her får man ikke bare stukket en kostplan i hånden og så skal “klare sig selv - Jens får de bedste anbefalinger herfra”

- Marianne Jensen

Kan du genkende noget af nedenstående?


 • Du ved, at bevægelse i hverdagen er vigtigt, og du har et ønske om at begynde at træne - men synes, det er for svært at starte på egen hånd?
 • Du føler dig ikke nødvendigvis hjemme i et almindeligt fitnesscenter?
 • Det føles mere som held end forstand, når vægten rykker sig (den rigtige vej), og muskelmassen vokser?
 • Du er glad for frisk luft og kan lide tanken om at træne i det fri - uanset årstid.

Hvis svaret på ovenstående spørgsmål er JA, så er et bootcampforløb hos Team Rosenkrantz det helt rette valg!

Kort sagt:

Du har brug for en, der kan hanke op i dig, skære alt bøvl, forvirring og faldgrubber fra og vise dig den rigtige (gen)vej.

På denne 8-ugers bootcamp (16 træningsgange) lærer du teknikkerne, værktøjerne og de gennemtestede øvelser, der kan skabe rammerne for din egen og familiens sundhed - også efter forløbet.

Her er ingen hulahopringe, med derimod vildt fedt maskulint udstyr, som vi selv medbringer, der giver dig intense træningspas.
Vi træner udendørs ved Skovsøen, med knivskarpt fokus på råstyrke, udholdenhed, præcision og koordination.

Du skal ikke være nervøs for, om du kan følge med - træningen tilpasses altid den enkelte, og vi har et stærkt kammeratskab med en afslappet tone, hvor vi motiverer hinanden til at yde vores max - hver gang!

Prøv kræfter med en social og sjov træningsform

Her løfter vi i flok og klapper hinanden i mål

Hvis du savner et socialt element i din træning, så er bootcamp den rette træningsform for dig.

Her træner du i fællesskab med ligesindede kvinder, der har samme mål og udfordringer som dig selv.

Sammen overvinder vi hverdagens udfordringer og kommer småskavanker og dårlige vaner til livs - en gang for alle.

Gruppedynamikken betyder, at du vil føle dig langt mere motiveret til at nå dine mål, end med typisk solo-træning.

Se hvad mine deltagere siger

"Kan varmt anbefale Jens Rosenkrantz"

Jens er en meget rar, rolig og behagelig mand, og han har så mange gode metoder at gribe et forløb an på. Jens har aldrig forsøgt at lave om på mig eller nedsætte regler for, hvad jeg måtte og ikke måtte. I stedet har han givet mig redskaberne til at mærke efter, hvad jeg selv vil – og hvad min krop har brug for. Kan varmt anbefale Jens Rosenkrantz

Karina Madsen

"Super motiverende forløb"

Et super godt og motiverende forløb hos Jens. Han ser altid muligheder frem for begrænsninger og er altid positiv.Her får man ikke bare stukket en kostplan i hånden og så skal “klare sig selv” Jens får de bedste anbefalinger herfra

Marianne Jensen

"Varm anbefaling herfra"

Jeg har været i et forløb på godt 5 Mdr. hos Jens, og har fået rigtig god hjælp til at nå mit mål, og god forståelse for hvordan jeg fortsætter på denne måde. Ingen kostplan og løftet pegefinger med hvad man må, eller ikke må, så helt klart en varm anbefaling herfra 

Birte Tang-Petersen

Hvem står bag Team Rosenkrantz?

Hej, mit navn er Jens Rosenkrantz. Jeg har tilbragt min hverdag i fitnessbranchen siden jeg som 18-årig begyndte at styrketræning og har på egen krop mærket hvilke forandring et ordentligt træningsforløb kan gøre.

I dag har jeg hjulpet hundredvis af klienter med at nå deres drømmeform og har et mindre hold af personlige trænere på mit hold, som alle brænder for at hjælpe dig med at forvandle din krop.

Hvad siger du - skal vi rykke?

Din investering

Din investering i disse 8 ugers bootcampforløb (16 træningsgange), som vil give dig værktøjerne til at holde den sunde livsstil fremover, er kun 1.995 kr.

Det svarer nogenlunde til prisen for blot et par timer med en personlig træner - som knap nok når at lære dig teknikken, før tiden er gået.

På Team Rosenkrantz Bootcampen derimod, lærer du ikke bare teknikken. Du kommer til både at se og mærke resultater på din egen krop. Det lover jeg.

Hvad venter du på?

 • Et fantastisk fælleskab, der motiverer dig helt vildt
 • Der bliver taget højde for dine potentielle skader og skavanker
 • Udfordrende og effektiv, men stadig sjov træning
 • Få masser af inspiration til hvordan du selv kan træne hjemme eller udendørs

Under samtalen, som foregår over telefonen, vil vi tale om hvad dit mål er og finde ud af om du skal med videre i forløbet. Det er en 100% uforpligtende samtale.

Team Rosenkrantz

Landbrugsvej 8, 1. tv
5260 Odense S

Telefon: 29 85 34 65
Mail: info@jensrosenkrantz.dk