Abonnement: LP | Team Rosenkrantz Fitness - Odense

Unik abonnementsløsning


Fyns mest fleksible trænings- og behandlingsløsning


Vi giver dig muligheden for at vælge frit mellem vores ydelser fra uge til uge. Du sammensætter derfor helt selv din ønskede kombination, selvfølgelig i samarbejde med den relevante instruktør eller behandler.

 • Vælg mellem mange forskellige ydelser
 • Ingen faste tidspunkter
 • Book selv i dit ønskede tidsrum

Ydelser der kan vælges

Personlig træning

Med vores spændende forløb får du ikke kun personlig træning. Du får også en træner, som ønsker at hjælpe dig med flere vigtige elementer i personlig træning.

Vi er faktisk ikke så optaget af hvordan dit ydre ser ud. Vi har erfaret igennem utallige forløb, at det i langt de fleste tilfælde er mindst lige så meget det indre, der ender med at have fokus hos vores klienter.

Fysioterapi

Vi arbejder ikke ud fra en Quick-Fix løsning, men tager dig derimod seriøs som menneske og gør det, der skal til for at hjælpe dig. Du kan forvente, at behandlingen vil tage udgangspunkt i din skadehistorik (anamnese), herefter vil du få en grundig undersøgelse, baseret på din bevægelighed, kropsholdning og smertetolerance.

Massage

Massage får dine muskler til at slappe af. Det øger blodcirkulationen og er med til at udskille affaldsstoffer fra kroppen. Det giver ro i kroppen og afhjælper eventuelle spændinger i led og muskler.
Vi sørger for hurtigere tilbagevenden til normal hverdag, med fornyet viden om kroppens funktioner og sammenhæng, som du kan omsætte til ændrede vaner.

Vanecoaching

Har du forsøgt på egen hånd at opnå en sundere livsstil – men er mislykket med projektet? Hvad enten det er vægttab, muskelopbygning, bedre kondition eller noget helt andet? Team Rosenkrantz Fitness viser vi dig en tilgang, hvor intet er forbudt, farligt eller usundt. Den helt afgørende forskel for dig er, at vi arbejder specifikt med dine vaner og motivation, så du endeligt finder en livsstil, som også er holdbar på den lange bane.

Zoneterapi

Med zoneterapi kan du forkæle dig selv, og samtidig afhjælpe eventuelle problemer via denne behandlingsmetode. 

Kostvejledning

Hvad er egentlig den rette viden? Det er nok faktisk temmelig svært at svare på. Vores fokus ligger nærmere på at give dig den nødvendige viden, for at du kan lykkes med din målsætning. Dit nye ændrede mindset vil give muligheden for rent faktisk at bevare din motivation i stedet for at tage en koldtyrker igennem en kur eller diæt

Hvordan fungerer det?

Vælg første ydelse

01

Du kommer til en første konsultation til den ydelse, du finder mest relevant for dit behov. Første konsultation koster altid 350 kr., men refunderes hvis du tilmelder dig på dagen.

Planlægning

02

I samarbejde med vores behandler/instruktør vurderer vi hvilket behov du reelt står med, og hvad der skal til fremadrettet for at løse dine udfordringer og nå dine mål.

Du vælger en løsning

03

Når du finder det interessant at opstarte et forløb hos os, bliver du tilknyttet med din egen konto, således du nemt og bekvemt kan booke din ønskede ydelse hver uge.

Hvilket abonnement vælger jeg?

Du vælger det abonnement der bedst opfylder dine behov. Nedenfor er de forskellige muligheder listet op, således du i samarbejde med en Team Rosenkrantz medarbejder finder en løsning der tilfredsstiller dine ønsker.

Fremadrettet er det frit for dig at skifte mellem de forskellige abonnementer, hvis dit behov ændrer sig, da der ingen binding er. 

Bronze

  Pris: 799 kr. / mdr.

  Ugentlig ydelse: 1 x 30 min.

Sølv

  Pris: 1.399 kr. / mdr.

  Ugentlig ydelse: 2 x 30 min.

Guld

  Pris: 1.999 kr. / mdr.

  Ugentlig ydelse: 3 x 30 min.

Platin

  Pris: 2.599 kr. / mdr.

  Ugentlig ydelse: 4 x 30 min.

Det er muligt at få dækket mellem 48% - 59% via tilskud fra Sygesikring "Danmark".


Du kan fx bruge dit abonnement til:


 • at opnå dit resultat indenfor træningsverden (vægttab, muskeløgning, forbedret præstation)
 • at blive din skade kvit ved hjælp af fysioterapi og akupunktur
 • det ultimative wellness abonnement i form af massage og zoneterapi
 • at kombinere ydelserne på kryds og tværs af hinanden, da det fx godt kan give mening at få massage kombineret med styrketræning
 • at blive coachet mod over- og tvangsspisning, få opbygget nye sunde vaner, som kan holdes på den lange bane

Kort sagt:

Hvis du har brug for et fleksibelt abonnement, hvor du frit kan veksle mellem diverse ydelser, til de tider der passer dig. Vi har alle redskaberne til at hjælpe dig i mål, hvad enten det drejer sig om skadesbehandling, vægttab eller muskelopbygning.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor du også sagtens kan vælge at have den samme behandler/instruktør i huset, eller at veksle mellem dem, således du også får en varierende oplevelse.

Vi sørger for en effektiv og motiverende ydelse

Vi løser udfordringer med godt humør

Alle vores medarbejdere sørger for at medbringe godt humør, da vi mener det er en vigtig ingrediens for et godt samarbejde, samt for at opnå resultater. 

Vores behandlere og trænere bringer forskellige kompetencer i spil, og det skal være helt op til jer selv at skifte rundt, afhængig af hvad I efterspørger.

Vi hjælper jer med at overvinde hverdagens udfordringer og kommer småskavanker og dårlige vaner til livs - en gang for alle.

En unik mulighed for at designe eget forløb

Du kan som klient helt selv vælge hvad du har lyst til den pågældende uge. Du kan evt. have lyst til en pause fra personlig træning, og kan en uge i stedet få massage.


Du sammensætter derfor helt dit eget forløb ud fra hvad du mærker din krop eller sind har behov for.


Det motiverer dig til at være mere fastholdende i dit udvikling, hvorfor du bedre opnår resultater.


Spørgsmål og svar

Hvor lang tid er jeg bundet?

Man kan til hver en tid opsige sit abonnement. Du er ikke bundet i en bestemt periode.

Kan jeg skifte abonnement?

Du har altid mulighed for at skifte abonnement til en større eller mindre pakke, hvis dit behov ændrer sig. 

Hvad koster den første konsultation?

Den koster altid 350 kr. uanset om det er fysioterapi, massage eller personlig træning. Herfra vurderer vi sammen hvad dit behov er fremrettet.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kommer ind til en første konsultation. Her finder du sammen med en medarbejder ud af hvilket forløb der passer bedst til dig.

Under denne samtale vil vi tale om dit mål for træningen eller behandlingen og finde ud af om du skal med videre i forløbet.

Er du i tvivl om hvilken ydelse du skal vælge?

Få 15 min. gratis afklarende samtale

 • Et fantastisk fælleskab, der motiverer dig helt vildt
 • Bliv fri for dine skader og skavanker
 • Udfordrende, effektiv og ikke mindst sjov træning
 • Bliv sprængfyldt med energi og overskud
 • Få inspiration til hvordan du selv kan træne hjemme eller udendørs

Udfyld formularen for at blive kontaktet

Samtalen foregår over telefonen og er 100% uforpligtende.

Landbrugsvej 8, 1. tv
5260 Odense S

Telefon: 29 85 34 65
Mail: info@jensrosenkrantz.dk